El Flors i Violes es consolida amb més espais, activitats i públic

Ni la pluja ni la tramuntana desllueixen la festa de benvinguda del bon temps

Patis, flors, música, festa. La 7a edició del Flors i Violes ha consolidat un festival que cada any es guanya més l’estima popular.

La 7a edició del Festival de primavera “Flors i Violes” de Palafrugell va tenir com a novetat que tot girava al voltant d’una temàtica: L’Univers i els seus elements (Aire, Aigua, Foc i Terra).  Per primer cop, també, s’iniciava el festival amb un acte inaugural (espectacle de foc i llum) i un de cloenda (festa holi i concert cloenda).

Els visitants van poder fer un recorregut per un total de 26 patis i espais de la vila decorats i setze carrers i espais guarnits especialment per a l’ocasió. La gastronomia també pren importància en el festival amb l’espai de “food trucks” (caravanes de menjar d’arreu del món), un menú especial que oferien 18 restaurants del municipi i un dinar popular que va tenir lloc el diumenge, 1 de maig al centre de la vila.

Tot i que la climatologia no va acabar d’acompanyar (pluja el dissabte i forta tramuntana el diumenge), la gent va sortir als carrers igualment, amb ganes de gaudir del festival. No va ser necessari anular cap a activitat, ja que tot els espais tenien l’opció de fer-ho a l’interior, i totes les activitats van tenir un  públic nombrós.

Tot i que es fa difícil calcular el nombre exacte de visitants al festival, sí que és pot dir que el poble estava ple de gent, els pàrquings complerts i els serveis d’allotjament i restauració van treballar moltíssim durant tot el cap de setmana.

La festa de cloenda del festival, la festa Holi de pols de colors, va ser tot un èxit. Aproximadament 1.500 persones van emplenar la Plaça de Can Mario, superant totes les expectatives i essent molt ben valorada per tot el públic.

I és que el Flors i Violes ja és un actiu més de Palafrugell, un festival que, any rere any, i ja en van set, dóna el tret de sortida a la temporada del bon temps: tothom té ganes de celebrar-lo.

 

Enviat a General i etiquetat com a , , , , , , , . Comparteix permalink.

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>