2016

La 7a edició del Festival de primavera “Flors i Violes” de Palafrugell va tenir lloc del 29 d’abril a l’1 demaig de 2016. La principal novetat va ser que tot girava al voltant d’una temàtica: L’Univers i els seus elements (Aire, Aigua, Foc i Terra) i que per primer cop s’iniciava el festival amb un acte inaugural (espectacle de foc i llum) i un de cloenda (festa holi i concert de cloenda).

Els visitants van poder fer un recorregut per un total de 26 patis i espais de la vila decorats i 16 carrers i espais guarnits especialment per a l’ocasió. Així mateix, la gastronomia també pren importància en el festival amb un espai de “food trucks” (caravanes de menjar d’arreu del món), un menú especial que oferien 18 restaurants del municipi i un dinar popular que va tenir lloc el diumenge 1 de maig al centre de la vila.

La valoració d’aquesta 7a edició és molt positiva, tot i la climatologia (pluja el dissabte i forta tramuntana el diumenge).
La gent va sortir al carrer igualment, amb ganes de gaudir del festival. No va ser necessari anul·lar cap activitat, ja que tot els espais tenien l’opció de fer-ho a l’interior i totes les activitats van aplegar un nombrós públic!