2015

Sisena edició de Flors i Violes, organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell juntament amb l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Palafrugell.
En aquesta edició és separen els esdeveniments de Sant Jordi i Flors i Violes, ja que estan temporalment molt distanciats.
Enguany, “Flors i Violes”, va tenir lloc de l’1 al 3 de maig de 2015, on patis i carrers s’omplen de flors, música, espectacles, decoracions artístiques i com a novetat un espai dedicat a la gastronomia.

Es van decorar un total de 20 espais, i una vintena de carrers, cadascun a la seva manera, però tots amb la temàtica de la primavera i les flors, i es van atorgar uns incentius per fomentar la qualitat de les decoracions. La organització estava enfocada a potenciar els espectacles al carrer, amb arts escèniques diverses (cercaviles, dansa, concerts, espectacles infantils, tallers, malabars, faquir, pallassos, acrobàcia, teatre, música diversa, maquillatge infantil, globoflexia, etc.).

Per segon any, és va tornar a oferir la fira del Flors i Violes, organitzada per l’empresa “Esdeveniments 7 Vetes” que va organitzar paral·lelament activitats de dinamització de la fira, i que és van valorar molt positivament.

La valoració global de l’esdeveniment és, sens dubte, la més positiva de totes les edicions, la gent va sortir al carrer amb ganes de passar-ho bé i la gresca i la disbauxa és va contagiar de seguida durant els 3 dies de celebració del festival, la decoració dels espais va ser de bona qualitat i és van complir les expectatives tant de públic com d’activitats i decoracions.