2011

La segona edició de Palafrugell, Flors i Violes, va estar novament organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell juntament amb l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Palafrugell.

Aquesta iniciativa innovadora de dinamització econòmica, descoberta del territori, de la gastronomia i de la cultura palafrugellenca i empordanesa, ha comptat amb més de 15.000 persones que varen passar pels patis i jardins de Palafrugell.

Els patis i espais que van formar part de la 2ª edició del Flors i violes van ser: Pati Aecork – La Bòbila “El pati oblidat. Paisatge sonor de la memòria industrial”, Plaça de Can Mario “Sardana al jardí de les escultures”, Pati Centre Comercial Cavallers “Jardí de colors”, Pati Fonda L’Estrella “L’Eixida o el pati de tothom”, Pati de la Biblioteca Municipal “Passatge de la flor inversa”, Pati de Can Genís “L’hora del pati”, Pati Residència Artista Tano Pisano “Pati endreçat”, Centre Fraternal “Marilyn al pati de butaques”, Plaça Nova “Espai Moritz”. Pati Centre Comercial Cel Obert “Jardí de colors”. Pati Escola Vedruna “La Primavera a l’escola”, Pati Can Bech (Ajuntament) “Escriptura Digitalitzada”.

Els carrers Sant Sebastià i Sant Martí, es van decorar amb flors per iniciativa dels veïns i comerciants. També es van decorar alguns aparadors.

Els establiments membres de l’ATP van comercialitzar un paquet turístic.