CobosMika SEEDs

DIUMENGE 01 DE MAIG a les 12 i a les 13 h
Espectacle de dansa CobosMika SEEDs. Plaça Nova


Dansa de qualitat i sorprenent a tot ritme a l’aire lliure i per a tothom!

CobosMika SEEDs és la formació professional de CobosMika company, un projecte que involucra a 47 estudiants de dansa d’arreu del món que s’instal·len a Palamós d’octubre a juny per desenvolupar les seves qualitats artístiques i tècniques com a ballarins en un entorn de companyia professional.

El programa és divideix en dos cursos: 1r, per millorar la tècnica i començar a descobrir la propia identitat i, 2n, orientat a potenciar les habilitats interpretatives i que constitueix la companyia jove de CobosMika. Al llarg de l’any viuen experiències amb reconeguts ballarins i coreògrafs de l’escena internacional i nacional de plena actualitat.
Un dels principals objectius de CobosMika SEEDS és descentralitzar, difondre i acostar la dansa a tots els públics.

Per aquest motiu, és un plaer presentar a Palafrugell, en el marc del Flors i Violes 2016, diversos fragments dels espectacles que han creat fins al moment amb coreografies de Peter Mika, Olga Cobos, Anton Lachky, Laura Vilar o Julia&Rudi.

 

Més sobre CobosMika SEEDs
 @Cobosmika  -   Facebook  – vimeo

Enviat a Art, Espais, General, Música. Comparteix a permalink.

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>